Sortida a la Riera d'Arbúcies

Benvolgudes famílies,

En primer lloc, volem donar la benvinguda a les noves famílies que s'han incorporat aquest curs.

En segon lloc, us volem informar que la Comissió de Sortides està preparant, com ja és tradicional, la sortida per a totes les famílies pel proper 5 d'octubre a la Riera d'Arbúcies

L'objectiu principal d'aquesta trobada és de reunir-nos, gaudir i divertir-nos tots en plena natura, per poder conèixer-nos i fomentar valors fonamentals com l'amistat i la convivència.

Cada família haurà de portar-se l'esmorzar i el dinar, cuinat o no, ja que allà es disposa de barbacoes, lloguer de graelles, etc., tal i com podeu consultar al web.

El desplaçament s'ha de fer en vehicle propi i l'entrada té un cost de 7 EUR per cotxe.

Així mateix, us informem que estem valorant la possibilitat d'anar amb autocar sempre i quan hi hagi un mínim de persones per saber el cost real per persona i fer la reserva (creiem que pot estar al voltant de 14 EUR per persona).

El punt de trobada per sortir serà a les 9h a la parada de taxis del costat de l'Escola i per tornar a Barcelona està previst marxar d'Arbúcies a les 18h de la tarda.

Per últim, us facilitem una butlleta d'inscripció que haureu de lliurar a l'AMPA com a màxim el dia 27 de setembre per així saber qui està interessat en anar en autocar i poder saber el cost real que tindrà per persona, o bé ens la podeu fer arribar per correu electrònic a sortides.acacies@gmail.com.

Us hi esperem!!!!!

Servei acollida tarda a partir del 16/09

Benvolgudes famílies,

A partir del proper dilluns 16 de setembre des de l'AMPA oferim servei d'acollida a la tarda de 16:30 a 17:30, ja que no hi ha encara no s'hauran iniciat les activitats extraescolars.


Totes aquelles famílies que estigueu interessades podeu fer la inscripció a l'AMPA entre dijous 12 i divendres 13 de 16:30 a 18:00 hores. El cost d'aquest servei és de 15 EUR i s'haurà de fer efectiu l'abonament en el mateix moment de la inscripció.


Dilluns 16 no es podrà quedar a acollida cap nen que no hagi estat degudament inscrit

16/09 Reunió informativa Extraescolars

Benvolgudes famílies,

Estem a les portes de l'inici del nou curs escolar 2013/2014 i des de la Comissió d'Extraescolars  US CONVOQUEM A LA REUNIÓ INFORMATIVA DEL PROPER DILLUNS 16 DE SETEMBRE A LES 17 h, amb tots els monitors de les activitats extraescolars que us proposem enguany.


Cada monitor farà una breu exposició de com es desenvoluparà l'activitat, explicaran els objectius a assolir, la metodologia i els resultats finals, de la mateixa manera atendran els dubtes/consultes que cada família necessiti realitzar.


Aprofitarem per explicar-vos el funcionament de la Comissió, com podeu donar-vos d'alta o de baixa de qualsevol activitat, com contactar amb nosaltres i els mitjans de comunicació.


Us comuniquem que durant el desenvolupament de la reunió hi haurà servei d'acollida.

Cercavila, matinal i sopar de germanor de FESTA MAJOR!


Famílies,

El proper dia 7 de setembre, amb motiu de l'inici de la Festa Major de Poblenou a la tarda tindrà la Cercavila per la Rambla, on l'AMPA participarà amb els Atabalats (el nostre grup de percussió) i on desfilarem amb el Lope i la Vega (els nostres capgrossos) pel que necessitem nens o nenes voluntàries per portar-los  i dos pares o mares per a l'organització de la rua. Si us plau, totes aquelles famílies que estigueu interessades envieu un correu a l'AMPA comunicant el nom i cognom i on voleu participar.

Diumenge dia 8 tindrà lloc la MATINAL INFANTIL, acte central de Festa Major que hem recuperat les AMPAS i AFAS del barri, on entre d'altres activitats hi haurà un espectacle d'animació infantil a càrrec de La Tresca i La Verdesca.


Per últim, el dia 13 es celebrarà en el pati de la nostra escola, un sopar de germanor organitzat per totes les AMPAs i AFAs del barri per a totes les famílies. Cadascú s'ha de portar el menjar i hi haurà servei de bar. A la finalització del sopar, hi haurà música en viu a càrrec del grups  "Les Mamelles de la Víbria" i "Lazy Groove". Per poder participar en aquest sopar, heu de reservar taula al preu simbòlic d'1 € per cadira. Aquests diners es faran servir per cobrir les despeses que genera aquest acte.

Recordeu, ens podeu trobar al despatx de l'AMPA, a partir de la propera setmana:

Dilluns 9 i dimarts 10: de 19 a 20h
Dijous 12 i divendres 13: de 16,30 a 18h

Esperem comptar amb vosaltres en tots els actes!!!

Llibres de text curs 2013-2014

Benvolgudes famílies, 

Ja ha arribat el mes de setembre, amb l'inici del nou curs Escolar i de les Festes del nostre Barri on l'AMPA participa molt activament, ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos sobre diferents temes.

En primer lloc, us comuniquem que les famílies que van fer el pagament dels llibres dons del termini fixat, els vostres fills trobaran els llibres a les aules el primer dia de classe en un bossa personalitzada amb el nom, cognoms i curs. Si alguna família vol adquirir els llibres per al curs, l'AMPA us en pot facilitar l'adquisició a preu de no soci. IMPORTANT! Famílies que heu fet el pagament dels llibres després del 15 de juliol, passeu pel nostre despatx per abonar la diferència i recollir els llibres.

Per tots aquests temes, l'AMPA estarà oberta la propera setmana en el següent horari:


Dilluns 9 i Dimarts 10: de 19:00 a 20:00 h

Dijous 12 i Divendres 13: de 16:30 a 18:00 h