Visita del Patge Reial del projecte Cap nen sense joguina

El proper dissabte 4 de gener diferents entitats del Poblenou organitzen, en el marc del projecte Cap nen sense joguina, una visita del Patge Reial per recollir les cartes pels Reis d'Orient i diferents activitats paral·leles al Casal de Barri (Rambla Poblenou, 49).

La visita del Patge al Casal serà de 11 a 13h i de 17 a 19h. En aquest mateix horari hi haurà tallers de fanalets, maquillatge infantil i venda de pastissos i cafès.

Des de la nostra AMPA participem en l'organització d'aquestes activitats juntament amb les de les escoles L'Arenal de LLevant, Fluvià, La Mar Bella, Pere IV, Sant Martí i Vila Olímpica.

La recaptació del dia 4 anirà íntegrament destinada al projecte de la Ludoteca del barri, Maria Gràcia Pont, que també organitza dues activitats més dissabte 21 de desembre i diumenge 5 de gener. Podeu consultar la informació a la seva web.


Fem que els nens i nenes del nostre barri puguin gaudir del dia de Reis... Ja vénen!!!

Bon Nadal i Feliç 2014


Bon Nadal i Feliç any 2014 !!  Esperem que l'any vinent sigui una mica millor per a tothom.

Ens retrobem el proper mes de gener !!

Panera de Nadal Pro Colònies 2013/2014

En el sorteig de la rifa de la panera de Nadal la mà innocent de la Sra. Enriqueta va treure el número 349, i la família afortunada, Fernández-Carrio ja la va recollir.

Des de la Comissió de Festes agraïm sincerament la vostra col·laboració que ens ha permet fer una bona recaptació per a les colònies d'aquest curs.





Material reciclat per la festa de Nadal

Estem preparant els tallers de la festa de Nadal de l'AMPA i per un d'ells necessitem porteu al despatx de l'AMPA rotllos de cartró (de paper de cuina, de vàter) i mitjons de nen/a vells. Fem la recollida d'aquest material al nostre despatx totes les tardes a partir de les 16,30h .

Seguim amb la nostra crida de voluntaris i voluntàries per poder desenvolupar els tallers que hem preparat per als alumnes de primària. Podeu enviar un correu electrònic a festes.acacies@gmail.com indicant el vostre nom i cognoms (haureu de ser a l'AMPA a partir de les 15h).

Us recordem que el termini per lliurar a l'agenda dels vostres fills i filles la butlleta que us vam facilitar és el proper dimarts 17 de desembre. Passat aquest dia no s'admetrà cap més butlleta.

Festa de Nadal AMPA el 20 Desembre 2013


Com ja és una tradició per Nadal, la Comissió de Festes organitza la festa de Nadal per als nens i nenes socis i sòcies de l’AMPA el proper 20 de desembre de 2013 de 15,30 a 17h.
Hi ha canvis importants en l’organització de la festa ja que s’ha dividit en dos grups, un d’infantil i un de primària. El programa consistirà en:
INFANTIL: Per a nens i nenes de P3 a P5 es farà una activitat de narració de contes en el gimnàs gran.
PRIMÀRIA: Per a nens i nenes de 1r a 6è es duran a terme diversos tallers simultanis de caràcter nadalenc. Tots ells amb materials reciclats. Els nens i nenes de tots els grups A més 4t curs estaran ubicats al menjador. Els nens i nenes de tots els grups B més 5è i 6è realitzaran els tallers a la Sala polivalent de l’edifici d’infantil.
El punt de trobada entre els nens i la persona adulta responsable serà el pati. Des d’allà s’han de dirigir junts a on es realitza l’activitat d’acord amb la programació abans esmentada.
La novetat més important d’aquest any és que per a la seguretat dels nens TOTS han d’estar acompanyats per un adult que es faci responsable durant la festa.
Heu de retornar a l'agenda dels vostres fills i filles la butlleta que trobareu a la nota informativa que ja heu rebut degudament omplerta amb totes les dades que us demanem de manera clara i entenedora.
El termini màxim per lliurar-la serà el 17/12/13. Passat aquest dia no s’admetrà cap butlleta i cas que alguna estigui mal emplenada es lliurarà als pares o tutors per a que procedeixin a esmenar les incidències. Els nens que NO estiguin acompanyats per un adult no podran participar a la festa.
Per últim, si algú de vosaltres vol col·laborar com a voluntari o voluntària en el desenvolupament dels tallers, podeu enviar un correu electrònic a festes.acacies@gmail.com indicant el vostre nom i cognoms (haureu de ser a l’AMPA a partir de les 15h).

Cancel·lada la sortida a les Coves de Salnitre de Collbató


Des de la Comissió de Sortides s'ha decidit cancel·lar també la sortida prevista pel proper dissabte 14 de desembre a les Coves de Salnitre de Collbató per manca de confirmacions d'assistència. 

En breu es confirmarà la programació prevista per la resta de curs de la qual fèiem difusió fa uns dies.

AMPA Comunica! nov./des. 2013

Us fem arribar el segon número del butlletí l’AMPA Comunica! Les famílies sòcies de l'AMPA el rebeu també per correu electrònic! Si no és així sisplau feu-nos arribar els vostres @ o bé poseu-vos en contacte amb nosaltres:
comunicacio.acacies@gmail.com / ampa.acacies@gmail.com

També a les cartelleres de l'escola i de l'AMPA i disposem de còpies en paper al despatx de l'AMPA. Esperem que sigui del vostre interès!!

AMPA Comunica! núm. 2 Novembre/Desembre 2013