Servei acollida setembre 2014

Ens retrobem després de les vacances per posar en marxa l'inici del proper curs.
 
Us expliquem que a partir del proper dilluns 15 de setembre  i fins dimarts 30 de setembre, de 16.30 a 17.30, des de l'AMPA oferim servei d'acollida a la tarda, ja que les activitats extraescolars no s'iniciaran fins dimecres 1 d'octubre. El cost d'aquest servei és de 15 EUR. Aquest servei no és pot fer ús esporàdic, ha de ser per tots els dies (a diferència de l'acollida matinal que sí està previst l'ús esporàdic).

Totes aquelles famílies que estigueu interessades heu de fer una transferència al nou número de compte de l'AMPA com a molt tard de dimecres 10 de setembre:  ES63 2100 0803 9802 01069538, indicant nom i cognoms del nen/nena i curs.

Pel que fa a l'acollida matinal pel mes de setembre podeu fer la inscripció omplint el formulari que trobareu al nostre a Formularis i pagaments d'aquest blog. Feu-nos-lo arribar degudament omplert i signat bé per correu electrònic a ampa.acacies@gmail.com o bé a la bústia de l'AMPA.

Ambdós serveis han d'estar organitzats pel primer dia de curs de manera que lamentem que els terminis siguin tant justos però us demanem que respecteu la data límit d'inscripció, el dia 10. Dilluns 15 de setembre no es podrà quedar a acollida cap nen/a que no hagi estat degudament inscrit.