Festa Nadal AMPA 2014

Com ja és una tradició per Nadal, la Comissió de Festes organitza la festa de Nadal per als nens i nenes socis i sòcies de l’AMPA que aquest any és el proper 23 de desembre de 2014 de 15:30 a 16:30h.

A diferència de l’any passat aquest any està previst fer un espectacle d’animació infantil per a tots els nens i nenes en el pati de l’escola. De manera paral·lela a l’espectacle hem previst una sèrie de tallers per a totes les edats. Donat que la festa serà al pati de l’escola en el cas de que fes mal temps s’hauria de cancel·lar. Si això acabés passant us avisaríem el més aviat possible.


Recordeu!
dimarts 23 l’escola fa horari intensiu, els nens que no es queden a menjador surten a les 13:00h i els que s’hi queden surten a les 15:·30h. 

Un cop acabada la festa la recollida serà a les 16:30h i les criatures estaran en el pati en el mateix lloc que quan surten en horari escolar. L’entrada serà però per la porta de l’AMPA. Hi haurà activitats extraescolars, és a dir, que l’hora de sortida per a tots els que en facin serà les 17:30h com és habitual. 

Necessitem tenir una previsió dels nens i nenes que hi assistiran. Avui dia 18 rebreu una nota a l’agenda dels vostres fills i filles. Retorneu-la demà mateix en la mateixa agenda. Per qualsevol incidència, comentaris, dubtes poseu-vos en contacte amb festes.acacies@gmail.com 

Per últim, si algú de vosaltres vol col·laborar com a voluntari o voluntària en el desenvolupament dels tallers, podeu enviar un correu electrònic a festes.acacies@gmail.com indicant el vostre nom i cognoms (haureu de ser a l’AMPA a partir de les 15h).

Gràcies per la vostra col·laboració i participació. 

Comissió de Festes,  AMPA Escola Les Acàcies