Nova sala d'acollida

Benvolgudes famílies: Tenim nova sala d’acollida!!

Un dels objectius de l’AMPA per aquest curs era renovar la sala d’acollida. Aquest espai no només es fa servir per l’acollida del matí, també en horari de menjador  les nostres criatures fan tallers. Per això consideràvem que s’havia d’adequar i adaptar a les necessitats de la nostra canalla, fer-ho més atractiu i agradable pels infants.

Parlant amb la direcció del centre ens vam posar d’acord que l’escola invertiria en nous jocs i carros per guardar-los, cosa que ja es va fer, i des de l’AMPA faríem una remodelació de la sala, col·locant prestatgeries, pissarres, fent un espai de disfresses, un altre per a la lectura, un de cuina, una xarranca, un teatret per fer titelles, etc. També hem posat taules i banquetes per fer els tallers i les manualitats que es vulguin dur a terme… Resumint, ha quedat preciosa! Us convidem a baixar a veure-la!

Volem agrair especialment la feina feta a la Comissió de Manteniment i també als altres pares i mares que el passat dissabte 13 de desembre van estar col·laborant en el seu muntatge.