19/02/15, 19h. Escola Les Acàcies. "Com ens afecta la LOMCE? Propostes i Alternatives a una llei imposada"

Sentim parlar quotidianament de la LOMCE i tenim clar que és una llei que ens han imposat i ja, només per això, sabem que no estem d'acord.

Però desprès, quan aprofundim una mica, parlant amb mares, pares o fins i tot, docents, descobrim que hi ha molts dubtes sobre en quina mesura està afectant als nostres fills i filles: què són les "revàlides Wert"? quin paper juga la matèria de religió? com ha variat el currículum? s'està segregant l'alumnat? està ja desplegada completament? què ha passat fins ara als centres amb la LEC i les retallades? etc...

I d'altra banda, ens sentim en certa manera indefensos, pensant que no podem optar per cap alternativa a tot això, però sabem que hi ha gent organitzant-se i proposant-ne algunes. Coneixem la Xarxa d'Escoles Insubmises i volem saber què vol dir, en aquest context, declarar-se insubmís a la LOMCE. També sabem que existeix una proposta d'Iniciativa Legislativa Popular per una Nova Llei d'Educació.

Des de l'AMPA de l'Escola Les Acàcies hem plantejat aquesta xerrada col·loqui "Com ens afecta la LOMCE? Propostes i alternatives a una llei imposada" per informar-nos, aprendre i compartir dubtes i experiències sobre el tema. Esteu totes i tots convidats a enriquir el debat i proposar eines per combatre aquesta llei. Si voleu participar i teniu preguntes que vulgueu fer a les nostres ponents, podeu enviar-les a barri.acacies@gmail.com.

Ens veiem el dijous 19 de febrer a les 19h, a l'Escola Les Acàcies (C/Pujades 252, <M> Poblenou, L4).