IMPORTANT! Canvi de data: Mercat de segona mà




Arrel del mal temps previst pel cap de setmana en el que s'havia celebrar el mercat, l'organització ha decidit canviar la data al proper 11 d'abril Així doncs, el Mercat de segona mà de productes infantils, organitzat per la Comissió de Colònies no s'anul·la, si no que segueix endavant.

Igualment, si esteu interessats en inscriure's i posar la vostra taula el preu són 8 euros i s'ha d'enviar una correu electrònic a colonies.acacies@gmail.com


Us animem a participar i a visitar el mercat!



Xerrada-col·loqui "Els usos moderats de les pantalles"

El proper dia 18 de març a les 19:00 a l’Escola Les Acàcies, tindrà lloc la xerrada anirà a càrrec de Mireia Ambròs de l’Associació EdPAC (Educació per a l’Acció Crítica).
Des de 2004 EdPAC és l’entitat pionera en treball educatiu i crític sobre les pantalles. La tendència a emprar diferents eines virtuals d’esbarjo, informació i comunicació, està augmentant els seus problemes associats. El treball educatiu en l’ús d’aquestes tecnologies esdevé una feina quotidiana per les famílies amb infants i joves. Podeu trobar més informació de l’associació a: http://edpac.cat/
És una xerrada  adreçada a mares, pares i altres referents adults (amb fills o filles menors d’edat o majors al seu càrrec) que es plantegen i treballen situacions quotidianes de casa relacionades amb la televisió, el mòbil, l’ordinador, les e-xarxes o els e-jocs. S'exposen els usos, els mals usos i/o usos problemàtics de les pantalles i les aplicacions 2.0, i es tracten els riscos associats a aquestes eines. Es reflexiona conjuntament sobre pautes educatives i límits, així com sobre algunes propostes.
Aquest és un tema que preocupa especialment a moltes famílies, per la novetat que representa aquesta nova realitat, cada cop més normalitzada a moltes llars, pel desconeixement que molts adults podem tenir en relació a les noves tecnologies i per la inseguretat que a vegades crea la falta de capacitat per gestionar aquests temes amb els nostres fills i filles, ja que no tenim prou recursos o eines per fer-ne un bon ús.
Us animem a participar-hi i a fer extensible aquesta invitació a qui creieu que li pugui interessar.
És imprescindible confirmar l’assistència al següent email: escolafamilia.acacies@gmail.com